Frustration

En sak jag upplever väldigt frustrerande är när jag försöker disskutera med någon men inte kan formulera mig, jag har såå mycket jag vill säga men jag kan inte få det att låta vettigt när jag väl säger det. Det blir som ett krig i min hjärna och jag blir så frustrerad att jag alltid blir arg eller ledsen. Det spelar liksom inte ens någon roll vilken slags disskusion det är, jag känner mig dessutom så jävla överkörd och sämst. Jag måste verkligen öva på att ta ett djupt andetag och formulera mig. 
 
Idag i skolan skedde detta igen, hände ju för ca 1-2 veckor sen med samma lärare. Och jag blev så ledsen för det blev kaos i min hjärna att jag reste mig upp och gick därifrån. Och läraren tyckte det var såååå bra att vi hade en het diskussion, när han märkte att den kanske gick lite överstyr? Hm. 
 
Hur som helst, när jag kom hem från skolan så gick jag och sov ett tag.. Sen åkte jag och körde ett bröstpass, gick super bra och fick bra pump.. Blev dock lite för mycket fnitter i slutet, men man måste få skratta. Det är verkligen härligt.
 
Nu ska jag sova, har en redovisning i morgonbitti om pandemier och är väl inte råtaggad. Jaja.. HA DET BÄST!
 
Godnatt / Josefine
Josefine | | Kommentera |
Upp