Allt annat i vägen + ÄCKLIGT

Hej hörni.. Jag borde göra allt annat än att blogga just nu men jag gör det ändå för det blev uppenbarligen inget inlägg som jag så fult lovade förra gången. Hade till och med planerat vad jag skulle skriva om? Why do I do this?

Idag fick jag hem en jättesöt klänning från Nelly som jag inte har någon aning om när jag kommer använda och imorgon är det Black friday! Det betyder att vi idjuts ska dra oss ut på stan, men det blir riktig rush för Jossans del eftersom hon ska till stallet. Jag har inte direkt planerat någonting att köpa än men jag får se, jag har en liten förkärlek för elektronik när det kommer till att köpa onödiga saker så det blir kanske något köp på Media Markt hahah.

Imorgon kommer även troligtvis en eller två från Finspång hit och det ska bli jättekul! Ska även jobba i några timmar på lördag men det är bara 9-12 så det är inte så farligt. Får se vad vi hittar på!

En annan sak som väntar imorgon är prov, ofc, och det enda jag har orkat göra är att läsa igenom dokumentet en gång. Det är ett lite mindre, E-C prov bara så det är inte så farligt, men still. Det känns ju lite stressigt att inte ha pluggat.

Så jag ska väl typ göra det i någon halvtimme nu, kommer sova så himla gott sen för jag är så trött. OCH JUST DET. Idag hittade jag för femte gången en insekt i min mat. Det är ALLTID jag??? Den här gången var det en vit larv som alltså legat i burkmajs (se nedan, då var majsen hälld i en annan burk men MÄRK VÄL att jag redan hade ätit från den burken uschhhh).


/Clarissa
Clarissa | | Kommentera |
Upp