Alltid ska det vara något...

När det varit jobbigt ett tag och man äntligen löst saker och ting och tror det ska få vara bra, ja då dyker nästa grej upp. Kan det aldrig bara få flyta på?
 
Hela hösten + vintern så besökte jag sjukhuset x antal gånger och gjorde x antal utredningar, ingen träning eller ridning blev det heller, jag mådde verkligen skit dåligt. Och nu i början av året fick vi äntligen reda på vad det var och jag har börjat må bra osv för jag vet hur jag måste leva eller vad man ska säga. OCH TROR NI INTE JAG GÅTT OCH FÅTT EN HÄLSENEINFLAMMATION?????? WHY?!?!? Så nu får jag inte köra ben, förutom typ bencurl men hur kul är det? Ben är ju dessutom min favorit muskelgrupp att köra.. Sedan får jag inte springa heller, och då kraschar ju hela idrottsskitet, eftersom vi har fått i uppgift att göra ett träningsprogram som ska förbättra konditionen. Hur ska jag förbättra konditionen om jag inte får springa eller överbelasta hälsenan? RÅDAMP!! Så ska nu besöka sjukgymnasten och knarka ipren/alvedon 2-3 gånger om dagen tills detta försvunnit. ROLIGT.
 
Aja, efter läkarbesöket åkte jag och Crippe och tränade, vi körde bröst och armar och jag kan säga att det var inte det bästa passet jag kört, jag tappade motivationen helt och hållet mitt under passet och bara bajs. Efter träningen åkte jag till stallet för att gå på US möte, jag och Matilda gjorde även klart våran hemläxa vi fått ifrån ungdomsledarutbildningen, snart ska vi dit igen.
 
Juste, mitt nationella prov gick väldigt bra, jag fick A i alla moment sa min lärare förutom att jag gick 30sekunder över tiden, vilket gjorde att betyget skulle behöva sänkas, nåt sånt sa han. Vilket söööööög för 30 sekunder är fan inte mycket!!! Ibland blir jag så irriterad på det här bajs betygsystemet alltså. Jävla skituppfinning.
 
Gud vad jag längtar till lovet nu, det är nära... Måste få sova, hjärnan går på högvarv just nu och kroppen säger ifrån. Vill ta ett break från livet. 
👌
// Josefine
Josefine | | Kommentera |
Upp